Pardoseli profesionale pentru terenuri de sport

Pardoseala pentru teren de sport coloratDe placere sau de nevoie, sportul este sau ar trebui sa fie o parte din viata noastra zilnica, daca vrem sa ne bucuram de anii de pensie. Asa se face ca statul ne pregateste cate ceva in sensul acesta, iar mass-media ne bombardeaza cu avertizari de genul: consumati zilnic fructe si legume, evitati grasimile, faceti zilnic cel putin jumatate de ora de miscare.

Inscriindu-se in trendul ascendent al luptei pentru cresterea calitatii vietii,compania romano-olandeza Nanochem aduce si in Romania acele materiale profesionale pentru acoperiri de protectie si terenuri de sport profesionale, care fac din acestea o placere in a le utiliza.

Fie ca sunt piste de atletism profesionale, piste pentru biciclete, terenuri de tenis profesionale, terenuri de baschet, terenuri de voley, sali de fitness profesionale, terenuri multifunctionale sau alei amenajate pentru parcuri, sistemele poliuretanice din care sunt realizate aceste acoperiri pentru terenuri de sport au certificare IAAF Athletics.

Valoarea de recomandare a produselor Quaker si SAMWHA aduse in Romania vine din zecile de ani de cercetare si analiza aprofundata a comportamentului si rezistentei suprafetelor elastice ale terenurilor de sport in timpul exploatarii indelungate.

Nanochem anunta pe aceasta cale introducerea unui sistem de colorare in masa a pardoselilor poliuretanice si sistemelor aferente, astfel incat se obtin in timp real pardoseli personalizate pe gustul beneficiarilor.

Atat primariile, cat si alte institutii de stat sau firme private, pot creste calitatea confortului angajatilor, care lucreaza majoritatea timpului in picioare prin aplicarea unor asemenea pardoseli elastice poliuretanice.

Daca intrebati orice specialisti in terenuri de sport si ergonomie, va vor confirma ca acestea chiar sunt cele mai bune produse de pe piata.

Anglia, de pilda, prin politica de stat a creat standarde in domeniu, astfel incat se impiedica patrunderea pe piata a produselor surogat, lasand loc prin omologare, doar pentru pardoseli elastice profesionale.

Compania Nanochem, unicul reprezentant si distribuitor al concernului american Quaker Chemicals in Romania, va ofera consultanta gratuita in materie de tehnologii verzi, revolutionare, aplicate si in acoperiri pentru terenuri de sport si acoperiri de protectie profesionale.

Pentru firmele de top, primarii si institutii care doresc sa stie de ce magazinele Adidas ne-au ales produsele si a fi la curent cu toate noutatile care apar, va invitam sa va abonati la RSS sau la newsletter, sectiuni special concepute in platforma online www.nanochem.ro.

Compania Nanochem mai pregateste in toamna aceasta o conferinta nationala de acoperiri de protectie, la care vor fi invitati specialisti ai concernului american Quaker Chemicals, aplicatori de acoperiri de protectie din Romania, antreprenori din constructii si lideri de opinie.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2022 NANOCHEM ® Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii

Dezvoltare web: ROcreativ.com

Call Now Button

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?