Pardoseli industriale profesionale

Pardoseala poliurea aplicata de un angajat Nanochem

Necesitatea aplicarii de pardoseli profesionale a aparut odata cu primii specialisti in pardoseli si cu dezvoltarea afacerilor din industrie.

Noi intelegem prin pardoseli profesionale acele pardoseli care au nu numai rezistenta mare la uzura, la un trafic greu, ci si parametri tehnici foarte buni, ca de pilda gradul de igienizare foarte bun (pardoseli pentru zootehnie, depozite agricole, pentru odihna animalelor, acoperiri pentru canale de scurgere, pentru antrepozite diverse). Evident ca intotdeauna pardoselile pentru farmacii sau depozite farmaceutice vor necesita conditii de igiena speciale si usurinta la curatare. Acelasi lucru este valabil si pentru pardoselile pentru industria alimentara .

Pardoselile industriale pe care le obtineti prin aplicarea sistemelor de acoperiri profesionale de protectie pe care le aducem in Romania, ne recomanda ca solutia optima in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Unele dintre acestea mai sunt numite si pardoseli tehnologice, deoarece nu interactioneaza cu mediul industrial in care se aplica, protejandu-l in functie de nevoile fiecarui proces.

NOTA

Daca sunteti in cautare de solutii de acoperire sau pardoseli industriale pentru hale, depozite, birouri sau alte spatii exterioare, va invitam sa ne contactati, deoarece oferim consultanta gratuita in vederea optimizarii costurilor. Simpla solicitare de pret pentru pardoseli profesionale sau industriale, fara a sti ce anume se potriveste cel mai bine afacerii, credem ca este gresit inteleasa si doar alegand solutia corecta va asigurati ca nu veti cheltui niciun ban in plus.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2022 NANOCHEM ® Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii

Dezvoltare web: ROcreativ.com

Call Now Button

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?