Noua identitate a brandului Quaker Chemical

Aceasta campanie este destinata industriei de tevi si prelucrari metalice.

Chemical Corporation, furnizor global de fluide de proces, lanseaza o noua campanie de marketing integrat, care cuprinde o actualizare a identitatii de brand, logo-ul si sloganul.

(Vezi logo aici)

New Logo Quaker

Consideram ca, in plus fata de oferta produselor noastre de calitate, o abordare prieteneasca a partenerilor de afaceri este la fel de importanta.

Partenerii Quaker, nu doar prin prisma produselor excelente ci si a angajatilor a caror expertiza, calitate a serviciilor si atentie asupra detaliilor, pot contribui la optimizeze procesele noastre de productie.

Noua campanie de branding a debutat la Salonul International al Tehnologiilor de Fabricatie din Chicago si la Salonul de Inginerie Tehnica din Cehia, cu caracteristicile importante, elemente grafice si fotografii portret alb negru alaturate unor mottouri.

„Din 1918, Quaker a fost parte integranta a cresterii unora dintre cele mai mari companii industriale,” a spus D. Jeffry Benoliel, Vicepresedinte Global Metalworking and Fluid Power at Quaker.

El a mai adaugat: „Aceasta evolutie a identitatii brandului nostru evidentiaza cel mai important avantaj competitiv: creearea de produse si servicii care sa fie solutii pentru clientii nostri prin inovatie, expertiza si experienta angajatilor nostri”

Ca parte a noului program de identitate de brand, logo-ul Quaker pe care il aveam de 10 de ani, a fost reimprospatat pentru a reflecta un logo nou, modern – un „Q” in interiorul unui cerc exterior, care reprezinta integrarea produselor si a personalului Quaker. Grafica arata ca ceea ce este in interior conteaza in mod practic.

Quaker este in afaceri de o buna perioada de timp, servind proceselor critice de fabricatie in sectorul de productie la nivel mondial.

„Aceasta noua identitate de brand nu este o schimbare radicala, ci pur si simplu mai buna comunicare a ceea ce suntem ca si corporatie cu o istorie consistenta in intreaga piata si sectoarele de pe glob in care noi actionam” a sustinut Michael F. Barry, Presedinte, Director General.

Compania de branding si marketing Gyro din New York, a lucrat cu Quaker pentru noua identitate de brand si campania de marketing aferenta.

Schimbarile vor fi anuntate prin publicitatea on-line, direct mail, printuri, evenimente de marketing si care sa sprijine pe deplin comunicarea.

Quaker Chemical Corporation este un furnizor global de produse chimice de proces, specialitati chimice, servicii si expertiza tehnica pentru o gama larga de industrii, inclusiv-otel, aluminiu, auto, industria miniera, industria aerospatiala, tuburi si tevi, acoperiri si materiale de constructii. Produsele quaker, solutiile tehnice, precum si managementul serviciilor noastre au imbunatati produsele finite ale clientiilor si i-au ajutat sa isi reduca semnificativ costurile.

Sediul Quaker este situat in apropiere de Philadelphia in Conshohocken, Pennsylvania.

Pentru mai multe informatii despre Quaker Chemical ne puteti contacta sau vizitati www.quakerchem.com si www.nanochem.ro.

SC NANOCHEM SRL este reprezentantul oficial Quaker Chemical in Romania.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2022 NANOCHEM ® Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii

Dezvoltare web: ROcreativ.com

Call Now Button

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?