Avantajele Quaker | Acoperiri de protectie profesionale

Cine pariaza pe Quaker castiga

De cele mai multe ori nu stii cum sa faci un salt cantitativ atat in plan personal, dar si in afacerea ta, insa exista cel putin 2 situatii in care putem demonstra ca saltul cantitativ vine cu certitudine, pe de-o parte tocmai dintr-un salt calitativ si pe de alta dintr-unul strategic.

Iata cum se poate ca, analizand furnizorii de top din piata specifica marcii tale, sa devii numarul 1:

Va oferim un exemplu autentic dat de corporatia Quaker Chemical USA, pe care noi o reprezentam in Romania, care a achizitionat la inceputul primului trimestru din 2011, la un pret de 30 milioane de USD, compania producatoare Summit Lubricants Inc, astfel devenind principalul furnizor specializat de uleiuri si vaseline lubrifiante din Statele Unite ale Americii.

Quaker Chemical Corporation USA anticipeaza astfel ca achizitia sa creasca castigurile nete din 2011.

Summit Lubricants, fiind un producator si distribuitor nord american de unsori si lubrifianti, cuprinde un spectru larg de produse de game diferite vandute catre cei mai mari distribuitori, unele fiind utilizate si in aplicatii militare. De asemeni poate produce unsori contra cost pentru terti, functionand ca o filiala de sine statatoare a corporatiei.

Incluse in tranzactie mai sunt atat operatiuni comerciale, cat si 2 sectii de productie situate in Batavia, New York.

Michael F. Barry, administrator, CEO si presedinte, comenta: „Summit Lubricants se potriveste perfect si strategic pentru Quaker Chemicals, dar si complementar pentru afacerile existente”. Inca de la infiintare, de acum 20 de ani, Summit Lubricants si-a castigat reputatia ca producator de referinta pe piata de lubrifianti si unsori tehnice, in prezent aflandu-ne intr-un proces de crestere a capacitatii de productie cu mai mult de dublu.

In plus fata de abilitatea Summit Lubricants de a-si creste afacerea pe baza clientilor existenti suntem incantati de perspectiva de a le alinia ca produse complementare clientilor din SUA, dar si clientilor globali.

Exemplul de pariu pus pe calitate si deopotriva pe strategie, face ca si in perioade de criza sa poti nu numai sa ramai in picioare, ci chiar sa te dezvolti, iar acolo unde nu poti fi in topul preferintelor clientilor, alege-i pe cei mai buni cu care sa surprinzi, depasind asteptarile acestora.

Iata de ce am ales sa reprezentam in Romania pe cei mai buni in acoperiri de protectie si pariem pe acest mod de gandire.

Intrebarea fireasca ce vine nu numai in perioade de criza economica, ci in orice conjunctura am fi:

– Sa investesc in acoperiri de protectie ieftine si indoielnice sau sa adaug investitiei doar cateva procente, avand garantia ca ma va tine cu mult mai mult, pastrandu-si parametrii nealterati.

Iar pentru ca asta am face pentru noi insine, indraznim sa propunem acest pariu si pietei romanesti de acoperiri de protectie.

Compania Nanochem, unicul reprezentant si distribuitor al concernului american Quaker Chemicals Corporation in Romania, va ofera consultanta gratuita in materie de tehnologii verzi si deopotriva revolutionare din industria chimica si, evident, in materie de tot ce inseamna acoperiri de protectie.

Pentru a fi la curent cu toate acestea si noutatile care apar, va invitam sa va abonati la RSS sau la newsletter, sectiuni special concepute in platforma online www.nanochem.ro.

Compania Nanochem mai pregateste in toamna aceasta o conferinta nationala de acoperiri de protectie, la care vor fi invitati specialisti ai concernului american Quaker Chem, aplicatori de acoperiri de protectie din Romania, antreprenori din constructii si lideri de opinie.

Acest comunicat de presa este sub responsabilitatea Optimum Communication si a Biroului de presa al companiei romano-olandeze Nanochem, care va invita sa pastrati adresa www.nanochem.ro in lista de favorite, pentru solicitarea de studii de caz, informatii suplimentare si detalii tehnice direct de la specialisti in acoperiri de protectie, acoperiri pentru terenuri de sport, vopsele industriale, pardoseli profesionale, hidroizolatii, termoizolatii ecologice si nu numai.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2022 NANOCHEM ® Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii

Dezvoltare web: ROcreativ.com

Call Now Button

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?