Produse Nanochem | Pardoseli, Izolatii, Vopseluri

Categoriile noastre de produse

Produsele noastre au la baza tehnologii revolutionare care satisfac nevoile consumatorilor in materie de acoperiri de protectie, de la sisteme epoxidice pentru spatii industriale, sisteme de hidroizolatii si izolatii speciale, pana la sisteme de vopsire (vopsea poliuretanica, vopsea epoxidica, spuma poliuretanica, vopsea Polyurea).

Produsele oferite se remarca printr-un raport optim pret – durata de viata, eficienta, usurinta de aplicare, fiind adaptate la situatiile speciale cu care ne putem intalni. Mai mult decat atat, acestea au cel mai prietenos contact cu mediul inconjurator, facand parte din standardul numit tehnologie verde.

Dupa o lunga prospectare a pietei mondiale de acoperiri de protectie, am optat pentru categorii de produse in care specialistii cred si pe care le prefera intotdeauna, datorita avantajelor pe care le ofera in raportul calitate – pret

PARDOSELI EPOXIDICE

Având o rezistentă ridicată la trafic, praf și la solicitările mecanice, pardoselile epoxidice reprezintă o alegere inteligentă pentru spațiile cu norme stricte de igienă. Aceste pardoseli epoxidice sunt pardoseli lichide ce se obțin prin turnare și sunt recomandate pentru industria grea, industria electronică, industria chimică, parcări acoperite, hale industriale, spitale, laboratoare, rampe etc.

PARDOSELI POLIURETANICE

Pardoselile poliuretanice au în compoziția lor rășini rezistente la impact, la trafic și zgârieturi. Acestea fac parte din gamă pardoselilor elastic-dure, recomandate pentru:

– Parcări acoperite;
– Terenuri de sport (interior și exterior);
– Pistele de atletism sau acolo unde suportul prezintă fisuri.

PARDOSELI POLYUREA

Pardoseli ce au în componență unul dintre cei mai eficienți polimeri, care asigură o rezistentă mare la uzură, fiind ideale parcări subterane, industrie grea, industrie chimică cât și ca vopseluri de protecție anticoroziva.

Se usucă rapida și pot fi puse în exploatare în maximum 2 ore de la aplicare;
Sunt preferate ca acoperiri pentru pardoseli, fiind rezistente la abraziune, la șocuri mecanice și produse chimice;
Sunt vopseluri care se aplică și la temperaturi mai mici de 5oC și au rezistentă (-) 40 ~ (+) 125oC;

CONTACT

Nu suntem disponibili pentru moment . Dar, ne puteti trimite un e-mail și vom reveni cat de repede putem. raluca.stoica@nanochem.ro

Se trimit datele

©2018 NANOCHEM ® Toate drepturile rezervate.

 

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?